Hitri kontakt:

Odvetniška pisarna PAJK

Trg mladosti 2
SI-3320 Velenje, Slovenija
059 045 252
info@odvetnik-pajk.si

Civilno pravo Odvetniška pisarna Pajk

vagaIzterjava dolga
Odškodninsko pravo
Športno pravo
Nepremičninsko pravo
Dedno pravo

Civilno pravo je pravna panoga zasebnega prava, ki ureja pravna razmerja med enakopravnimi subjekti na temelju enakopravnosti in dispozitivnosti. V Odvetniški pisarni Pajk pomagamo urejati ta pravna razmerja na področju civilnega prava z vrhunskim poznavanjem pravnih norm, dinamičnostjo, odličnostjo in predvsem prizadevanjem za čim bolj ugodno rešitev za stranke.
V okviru odškodninskega prava, v Odvetniški pisarni Pajk poskrbimo za vložitev zahtevkov povzročiteljem škode, zahtevkov zavarovalnicam, sestavo odškodninskih tožb in v primeru spornih razmerij, za zastopanje strank pri uveljavljanju povračila škode v sodnem pravdnem postopku pred sodišči. 

V okviru civilnega prava  v Odvetniški pisarni Pajk nudimo strankam pomoč pri pravnem svetovanju v civilno-pravnih zadevah, pripravi in popravljanju pogodb civilnega prava ter zastopanju strank pred sodišči, kjer z več kot 15-letnimi izkušnjami in odlično pripravljenim sodnim nastopom nudimo vrhunsko sodno varstvo.

Pri svojem delu in zastopanju strank, v Odvetniški pisarni Pajk sodelujemo tudi z odvetniškimi pisarnami v tujini, predvsem v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Srbiji, na Hrvaškem in Veliki Britaniji, na željo strank pa se povežemo tudi z vsemi ostalimi tujimi odvetniškimi pisarnami.

Requum et bonum est lex legum
Pravično in dobro je najvišji zakon

V nadaljevanju vam v izpolnitev ponujamo enostaven E-obrazec,
preko katerega nas lahko kontaktirate z različnimi nameni na pravnih področjih.

Kontaktni obrazec

Odvetniška pisarna Pajk
mag. Matjaž Pajk, odvetnik
Trg mladosti 2
SI-3320 Velenje, Slovenija
059 045 252, 041 769 782

maps